Friday, December 31, 2010

menyusahkan !

bodoh punye aisyah , kau menyusahkan org la , 
        kau tgk ! aku jugak kena tempias ,
        bodo la kau pentingkan diri sendiri
            then , nak menyusahkan org ,
                 ego kau tuh tinggi sgt , bodoh --'

Thursday, December 30, 2010

cuti nak habis dah ! adoiyai......

not in mood nak skolah  ,okelah ni entry pasal skolah pulok , ehhee...
kalau kat sekolah aku pelik lah , time sekolah bukan main lagi nak cuti ,kalau cuti sabtu,
ahad tuh dah kira rahmat dah tuh , ahhaa . tapi bila dh cuti bukan main lagi nak sekolah balik ...
             -aku tak eh,aku kalau boleh nak cuti buat selama-lamanya, ehh mne boleh-





-macam ni la muka kawan aku kalau kat kelas iCTL ,ade yg tak datang langsung pun ade , termasuklah aku , uhhu





-ehh adek tadika ,tulisan adek sapa ngan abang la , sip yeah ! sama -





-macam muka gengster sekolah aku jer , kalau pasal gengster ni , setiap sekolah aku rasa mesti ade kan ?
pelik ? sekolah sebelah sebelah jer , tapi gaduh bagai nak rak , yang kelakar nya sekolah aku siap boleh baling telur lagi kat sekolah sebelah kah3 , memang tepat kena budak sekolah sebelah...mengamuk memekik kat kitorang , sume buat muka selamber jer . adoii .

cutitidur dan guling gelantang ?



best kan kalau dpat tidur macam kucing ni , ahahaha , kucing ohh kucing ....

jumaat cuti umum ," say yeah to piala aff suzuki 2010"



meraikan kemenangan lah kita  :)) . cuti jumaat ni , kelakar bile tengok orang indon sedih sebab kalah , ahaha
sedih ke tu ? ke sedih tak dapt cuti , ahaha. kejam tuh , hahah...kelebihan untuk rakyat indon kat sini , dpt cuti ....ok lah tuh , diorang dh bnyak berkorban kn ...ecehh jadi budak baik la pulak ....

--say yeah to piala aff suzuki 2010 -- say congratz to malaysia player--
-                                                    yeah/yeah!
                                --say thanks to pak najib ,teehee .--


                                     -ohh man ,i'am proud of it .. :))

gelora bung karno ?

bola ohh bola ...

khairul fahmi che mat(apex) , terbaek !!!



khairul fahmi jadi topic trending woo...cayalah ,memang salute !
hari ni mmg hari yang happy lah kiranya , kat rumah flat aku perggh , mmg riuh beb ,
kitorang mmg saje jer buat camtuh , bagi panas orang
indon kat rumah aku , wakaka jahat doee...
ade jugak yang menyaut dari atas , wakaka , lawak siut "bambang pamungkas terbaik "
"indonesia menang"jiran indon aku ni tak tengok tv ke ape ? org dh riuh dh kat bawah malaysia menang....
masalah betul ish3....


-tak boleh terima kenyataan dan kekalahan ke jiran indon ku - ahaha....
-tak puas hati lagi tuh -.-' kat fb pun nak gaduh , ahahah aku pun siap join la jugak 
 takkan nk biar jer ? no men -


tahniah malaysia ! we proud of it :))

seperti yg dijangka , malaysia berjaya, tahniah malaysia , saya bangga jadi rakyat malaysia sereyes .ahahah
piala aff 2010 suzuki kita yang punya .....

Wednesday, December 29, 2010

bola malam ni oit !




                      malaysia mesti menang punya lahh ,
                                  give booo...to indon , ohh yeah !



Sunday, December 26, 2010

Dadali - Disaat Aku Mencintaimu song .


lirik lagu :)

mengapa kau pergi,mengapa kau pergi,
di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau menjdi kekasih hatiku,
malah kau pergi jauh dari hidupu,

menyendiri lagi,menyendiri lagi,
di saat kau tinggalkan diriku pergi,
tak pernah ada yang menghiasi hariku,
di saat aku terbangun dari tidurku,

aku inginkan diri mu,datang dan temui aku,
kan ku katakan padamu,aku sangat mencintai dirimu,
aku inginkan diri mu ,datang dan temui aku,
kan ku katakan padamu,aku sangat mencinta,
aku inginkan diri mu ,datang dan temui aku,
kan ku katakan padamu,aku sangat mencinta......

menyendiri lagi,menyendiri lagi,
di saat kau tinggalkan diri ku pergi,
tak pernah ada yang menghiasi hariku,
di saat aku terbangun dari tidurku

aku inginkan dirimu,datang dan temui aku,
kan ku katakan padamu,aku sangat mencintai dirimu...
aku inginkan dirimu,datang dan temui aku,
kan ku kta kan pada mu,aku sangat mencinta...

P: semoga engkau kan mengerti,tentang perasaan ini,
maaf ku telah terbuai,akan indahnya cinta
maaf ku sungguh tak bisa,untuk kembali padamu,
maaf ku telah terbuai,akan ,akan indahnya cinta,

aku inginkan dirimu,datang dan temui aku,
kan ku katakan padamu,aku sangat mencinta,
aku inginkan dirimu,datang dan temui aku,
kan ku katakan padamu,akusangat mencinta...

aku inginka dirimu,datang dan temui aku,
kan ku katakan padamu,aku sangat mencinta...

Saturday, December 25, 2010

selamat hari natal =)




besok kan hari natal ,so kat sini saya nak ucapkan"HAPPY MERRY CHRISTMAS" kepada semua orang....
best la budak pmr boleh enjoy sepuas-puas hati wOooo....jangan pulak sampai pergi bakar pokok christmas tu sudah la kn ...trlebih happy sangat katakan ,ahahaha...

baju sekolah belum beli lagi nih ....camne nie?arrggh....takpe-takpe lepas christmas pegi beli ....(aku malas la sebenarnye,hehe...next year,fifteen dah ....=))

Wednesday, December 22, 2010

saja-saja ?

krismas tak lame lagi kan.....tapi tak turun2 pon salji kat sini , ahaha
sape kat sini pandai turun kan salji ? pandai ?try la tanye kat awan,
"woi awan ! apesal taknak turun kan salji haa ?"hehehe.
kalau cakap macam tu , aku rasa mmg straight kene sambar petir jer nanti .ahaha

kalau sapa yg susah sangat nak dapt hadiah dari org ,
cuba pergi mintak kat santa kat sogo tuh , free punya takyah bayar .
kalau tak kasi , bakar jer pokok krismas die , kalau dye taknak kasi jugak , sembeleh jer rusa santa tuh , biar tak dpt balik . takbaik woooo... ahahaha.....

Tuesday, December 21, 2010

sekolah....

sekolah dah nak start balik dah nih...kene bangun pagi .Aku belum prepare pape lagi ni wooo...
buku belum beli lagi, baju lagi laa....lebih kurang 2minggu lagi kan ?
baju aku pergi beli lepas krismas jer lah,insyaAllah....

kelas 3cekal ke 3damai nih cikgu ? confius lah ...

cikgu cakap aku dapat masuk 3 cekal ? ade yg kata 3 damai . kalau boleh kekalkan kelas saya ye cikgu. nanti saya kasi hadiah besar punya untuk cikguu(bodek) haha ;p
takpun straight masuk kelas 3 AMANAH ke okey jugak kn. 
boleh ke ? memang tak mungkin la kan .ngehehe ...

Wednesday, December 1, 2010